Nyhetsbrev april 2024


April er snart historie, og sol, varme og vårnytt er på vei. Her er sakene våre i dette nyhetsbrevet:

# Olivia Karriere har fått egen side på Instagram
# Vi har inngått bedriftsavtale med spennende aktør
# Snart ferietid. Visste du at flyskrekk og tannlegeskrekk har store likhetstrekk?
# Par – terapi er viktig å få på plass, så fort som mulig, når utfordringer melder seg
# Vi tilbyr nå enda ett behandlingssted – nemlig i Sarpsborg!
# Motta fordeler ved å melde deg på våre nyhetsbrev pr. epost.

Kom mai du skjønne milde

Vakre og myke businesskjoler er en av vårens nyeste tilskudd her hos Oliviaklinikken. Det ligger mye god helse i å føle seg vel, og våre kjoler kan både leies og kjøpes, til dine mange jobbformål. Kjolene er myke og behagelige, og ofte med stretch og lommer, og de kommer i utallige farger, lengder, fasonger og med forskjellige halsutringninger og ermlengder. Vi kommer enten til din bedrift, eller du kan samle kolleger hjemme hos deg, som en vertinne. Følg @olivia_karriere på Instagram, for flere bilder, tips og nyheter.
Les mer her


Vi har inngått et spennende samarbeid med et rekrutteringsbyrå i Østfold, og vil nå kunne tilby businesskjoler til bedriftsledere, ansatte og vikarer, via byråets eksisterende kunder og nye kontakter.
Vikarer og kandidater som skal på et jobbintervju i en ny bedrift, vil alltid få tilbud om å leie en kjole til intervjuet, hvis det er ønskelig, en kjole som passer til den bransjen og jobben kandidaten skal inn i. Med andre ord, får man her mye under samme tak – mulighet for jobb, samt stilige kjoler til jobbintervjuet, til møter, foredrag og jobbreiser.

I tillegg til dette vil også bedrifter få informasjon og tilbud om tilpasset samtaleveiledning og behandling, i forhold til ansatte som har mistet motivasjon, i forhold til forebygging av sykemeldinger, i forhold til søvnutfordringer, men også i forhold til vekst og selvutvikling. Det er mange som strever med å på en naturlig måte lede et møte, holde et foredrag, eller å ta den vanskelige samtalen. Dette kan den ansatte eller bedriften nå få god hjelp med via samtaleveiledning, EFT og hypnoterapi. I tillegg vil helsetilbudet omfatte blant annet hjelp til å slutte og røyke og snuse, til vektreduksjon, eller til å bli kvitt flyskrekk hvis reising er en del av stillingen. Er du bedriftsleder og ser nytteverdien i et slikt tilbud, så ta kontakt her.

Visste du at flyskrekk og tannlegeskrekk har mye til felles? Det som ofte er en fellesnevner, er at det skapes frykt og katastrofetanker for den kommende flyturen, eller for den forestående tannlegebehandlingen. Dette er en strevsom angst å bære på, og som det er enkelt å omprogrammere med hypnoterapi. Det er også svært nyttig å ha en persontilpasset hypnolydfil på øret under flyturen eller tannbehandlingen, i tillegg til behandling i forkant. Når det gjelder flyskrekk, kan behandlingen fint gjøres over Teams, slik at du kan behandles både i forkant, underveis og før retur av dine reiser. Mye av den samme frykten oppleves for mange også ved å kjøre over broer, gjennom tuneller og på motorveier, så kjenner du deg igjen her, ikke nøl med å ta kontakt for en gratis kartleggingssamtale over telefonen.

Par-terapi er ofte forbundet med problemer i samlivet, mellom ektefeller, foreldre, samboere eller som kjærester. Terapi er selvsagt lurt å vurdere når det skurrer i forholdet, men det er vel så viktig med par-terapi når det kun er den ene parten som strever. Det kan være tøft å stå i ulike utfordringer alene, selv om man vet at man har støtte fra sin partner, så dette burde sees på som et teamarbeide. Det er mange ting man møter av utfordringer på sin livslinje, og ikke alt oppleves likt for begge i en par-relasjon. Det som oppleves utfordrende for den ene parten, trenger ikke være utfordrende for den andre, men kun en velmenende støtte fra partneres sin, er ofte ikke nok for den som strever. Det å gjennomføre par-terapi vil være nyttig for begge parter, for å få ordentlig innsikt i hvordan begge hoder tenker, og for å heie hverandre frem mot målet, som er å bli kvitt det som er problematisk, og som hindrer en optimal livskvalitet. Å gjennomføre samtaleveiledninger, samt gode omprogrammeringer via hypnoterapi, vil i mange tilfeller være godt for begge parter, da den som ikke eier problemet, på en eller flere måter også påvirkes. Det kan også være ulike oppfatninger av problemet den ene parten strever med, og forventningene til hvordan dette kan løses, vil også i mange tilfeller være ulik. Uten en god veiledning, kan dette føre til at problemet eskalerer. Eksempler på utfordringer og problemer som den ene parten sliter med, som vedkommende føler å stå i alene, kan være uvaner, sorg, ensomhet, mistillit for noe som har skjedd tidligere i samlivet, angst, depresjon, utbrenthet, endringer i forhold til helsen, selvbildet eller helt andre ting.

Endelig kan vi tilby nok et tilgjengelig lokale for kurs, samtaleveiledning og behandling, nemlig i Sarpsborg. Dette er gledelig å kunne fortelle, da det vil være enklere for de som kommer fra Østfold, eller som skal passere gjennom Østfold. I tillegg er det mulighet for å komme til Frogner i Oslo, vi kan møtes på Teams eller via et hjemmebesøk. I forhold til sistnevnte, stilles det noen få kriterier. Jeg håper vi sees, der det passer deg best. Ta kontakt her: Kartleggingssamtale

Du vil alltid ha fordeler ved å motta nyhetsbrevene våre direkte til din epostadresse.
For mai kjører vi en kampanje på utleie av businesskjoler, hvor du får leie to kjoler til leieprisen av en, som mottaker av nyhetsbrev på epost. Ta kontakt for priser og utvalg, og det blir spennende å høre hvilke behov og ønsker du har for leie av jobbkjoler. For deg som ikke trives i kjoler, kjører vi også i mai 50% på kurset som gjør deg røyk- og snusfri på 2 uker, og 3 behandlinger. Da gjenstår det bare å ønske deg velkommen til å ta kontakt.


Stor klem fra Karina Olivia