Nyhetsbrev mai 2024


Les om vårt spennende samarbeid med rekrutteringsbyrået «Stronger People», om våre myke businesskjoler, samt onboardingkurs for vikarer. Her er sakene våre i dette nyhetsbrevet:

# Som samarbeidspartner med «Stronger People», tilbyr vi blant annet Onboardingkurs til utleievikarer.
# Hver onsdag i hele sommer, kan du møte oss i vårt lokale i Sarpsborg, til is og kaffe.
# Se kurs- og behandlingstilbudet vårt til bedriftskunder.
# Oliviaklinikken feirer 2 år i sommer, og Stronger People feirer 5 år, med hyggelige tilbud.
# Les mer om våre utleiekjoler til ditt jobbintervju, jobbreiser, kurs og foredrag.
# Derfor trenger vi farger for å forebygge angst og depresjon. Bli med oss på fargekurs!

Her har Hanne fra Stronger People på seg en nydelig myk businesskjole fra Olivia Karrieres sortiment, som også finnes i rød og grønn. Kjolen har A fasong på skjørtet, har halvlang arm og knytebelte i livet. Kjolen er elastisk og kan vaskes, og kan leies til dine jobbformål. En perfekt kjole til kontoret, når du er på reise eller til dine møter og foredrag. Flere bilder finner du på vår Instagramside @olivia_karriere. Dette sier Hanne: «Kjolene er veldig behagelig på, og sitter godt på kroppen, uten å stramme noe sted. Dette kan fort bli en ny favorittkjole både på kontoret, ute hos kunder og ikke minst hjemme».

Onboarding for vikarer

Som vikar gjennom Stronger People vil du gjennomgå et nyttig og spennende kurs hos oss, som vil gi deg som vikar gode verktøy til bruk i din nye jobb. På kurset vil du blant annet lære stressmestring, konflikthåndtering og hvordan du lettere kan hente frem dine ekte ressurser m.m. Vi tilbyr også jobbintervjutrening for deg som ønsker det, som en del av omboardingprogrammet.

Kurset holdes i vårt lokale i Sarpsborg, men kan også gjennomføres over Teams, eller som nettkurs, alt avhengig av hva din jobbsituasjon tillater. Vi tilpasser oss det som passer best for deg. Etter gjennomført kurs, utstedes det kursbevis.

Åpent kontor onsdager mellom kl. 10 og kl. 13

Hver onsdag i hele sommer har vi åpent kontor mellom kl. 10 og 13, hvor du kan komme innom helt uanmeldt, og spørre om det du måtte lure på, i forhold til en mulig ny jobb eller om du er i behov av nye kandidater, i forhold til våre behandlinger, kurs, samtaleveiledning eller utleiekjoler. Kjolene kan også prøves, og vi serverer is og kaffe til alle våre gjester. Velkommen til Statsminister Kolstads vei 1 – 3, 1710 Sarpsborg (rett ved Lande Skole).

Kurs- og behandlingstilbud til bedrifter

Som bedriftskunde tilbys dere spennende HR pakker til ansatte, som kan kjøpes fra gang til gang, eller abonneres på. Dette er uavhengig av om dere er kunder gjennom Stronger People eller kontakter Oliviaklinikken direkte.
Under finner du eksempler på våre tilbud til bedrifter, og kan bestilles som kurs eller som en-til-en oppfølging:

  1. Stressmestring.
  2. Konflikthåndtering.
  3. Samtaleveiledning ved for eksempel nedbemanning, samlivsbrudd, demotivasjon, mobbing o.l.
  4. Røyk- og snuskutt på 2 uker og 3 behandlinger.
  5. Vektreduksjon med hypnoterapi.
  6. Fødselshypnose for gravide ansatte, i ca. svangerskaps uke 30.
  7. Fargenes mentale påvirkning. Et supert kurs for Teambuilding, eller for bedrifter som jobber med farger.
  8. Sorgterapi. Sorg kommer i alle former, aldre, i alle kulturer og bransjer, men dessverre følger det ikke med en bruksanvisning. Denne formen for terapi, hjelper deg med å omprogrammere usunn og destruktiv sorg til sunn sorg. Sorg kan skyldes mye mer enn å miste en man er glad i, man kan også miste seg selv, miste jobben, eller man kan oppleve en sorg over oppgaver / krav man ikke klarte å oppfylle.
  9. Vi tilbyr også foredraget «Hvem er jeg». Et foredrag myntet på dine ekte ressurser, som er svært bærekraftig for å blant annet sette rett person til riktig stilling / oppgaver.

Ønsker dere som bedrift å gi bærekraftige og helsefremmende gaver til de ansatte, til jul, sommerfest, jubileer o.l., er det mulig å kjøpe disse kurspakkene i form av gavekort.

Flere av våre tilbud / kurs over er flotte å ta i bruk for å forebygge sykemeldinger, og to av metodene som blir brukt er blant annet EFT og hypnoterapi, som er svært effektive metoder hver for seg, og også sammen.

Vi feirer 2 + 5 år i sommer

Som et ledd i at vi i sommer feirer 7 år til sammen, skal du som kunde få nyte godt av vår bursdagskampanje.
Stronger People: For hver nye ansatt vi rekrutterer til din bedrift, vil dere få med personlig oppfølging av kandidaten i hele prøvetiden. Tilbudet gjelder ved signering av kontrakt innen utgangen av juni 2024. Kandidaten kan dog bli ansatt på et senere tidspunkt.
Oliviaklinikken: 50% på et valgfritt kurs. Gjelder ved bestilling og gjennomføring innen utgangen av juli 2024.
Olivia Karriere: Lei 2 kjoler for prisen av 1. Gjelder leie innen utgangen av juli 2024.

Utleie av myke businesskjoler

Det ligger mye god helse i klær med god passform, i gode farger og behagelige kvaliteter. Mange av kjoleseriene har litt elastan i seg, som betyr at stoffet er fleksibelt, altså med litt stretch. En kjole betyr færre plagg, og mindre å forholde seg til.

Konseptet er ikke en nettbutikk, eller butikk over disk, men rett og slett businesskjoler som blir tilbudt direkte i bedrifter, til bedriftenes yrkesaktive kvinner som setter pris på ikke bare godt design og mote, men som også er opptatt av at jobbklær skal være vakre å se på, speile bransjen man jobber i, at kjolene skal være behagelig på kroppen, og ikke krølle. I tillegg er vi hos Olivia Karriere bevisste på at kjolene skal kunne vaskes, at man finner kjoler for alle våre 4 årstider ,og kjoler som passer de aller fleste kropper. Kjolene kan kjøpes eller leies, så dette er både en bærekraftig og smart måte å kle seg fint på jobb, til dine jobbreiser, møter, foredrag, messer, kundebesøk og representasjonsmiddager. Ønsker du å prøve kjolene kan vi komme til din bedrift, slik at du kan prøve på ditt eget kontor, eller vi kan holde en litt uformell kjolevisning på personalrommet / kantinen, for deg og dine kolleger. Vi kommer også gjerne hjem til deg, hvis du ønsker å holde en visning for dine kolleger eller venner, og være vertinne. Alternativt kan kjolene prøves i vårt lokale i Sarpsborg, hver onsdag når vi har åpent kontor, mellom kl. 10 og kl. 13, eller ved avtale utenom disse tidene.

De fleste kjolene kommer i flere farger, lengder og fasonger, og noen serier kommer i veldig mange farger, opp til 24 farger. Så her bør det være noe for flere yrkesgrupper, til alle årstider, om du sitter på et kontor, jobber i en butikk uten uniform, om du er på jobbreise, på representasjonsoppdrag, holder foredrag, underviser, eller besøker kunder / klienter. Les mer her.

Derfor trenger vi farger for å forebygge angst og depresjon. Bli med oss på fargekurs!

På lik linje med at du påvirkes positivt eller negativt av lukter, lyder, smaker og synsinntrykk, påvirker også fargene deg, som du registrerer gjennom synet, eller som du omgir deg med. Det kan være fargene på vegger og i interiøret ditt, på kontoret, garderoben din eller ute i naturen. Eller det kan rett og slett være fravær av farger, som også påvirker deg. Påvirkningen kan slå positivt eller negativt ut, alt avhengig av hva du assosierer disse fargene med, eller hvordan du oppfatter en fargeløs tilværelse. Farger preges også av hverandre, som betyr at de endrer sin karakter avhengig av hvilken farge den er i nærheten av. En gul vegg vil oppleves helt forskjellig, om det står en rød eller en blå sofa inntil. En politi i sort uniform, vil skape et totalt annet inntrykk hos deg, enn en politi i rosa uniform. Noe av dette er innlærte mønster, at sort blant annet assosieres med frykt, respekt, stil eller sorg. Rosa er ofte forbundet med babyer eller små barn, noe som i seg selv er uskyldig, ufarlig, mykt osv. Vi kommuniserer mye med farger, på et svært høyt nivå, uten nødvendigvis tenke over det i det daglige. Vi trenger ikke gå lenger enn til hvordan farger blir brukt i markedsføring, og dobbeltbetydningen som sendes ut, via budskapet i seg selv, i tillegg til fargebruken. Dette blir gjort helt bevisst, og påvirker deg mest sannsynlig slik markedsføreren har håpet på. For noen kan spesielle farger fra barndoms- eller ungdomstiden slå ut i positive eller negative triggere, i mange år fremover, for noen resten av livet. Men dette kan endres på gjennom hypnoterapi, ved at terapeuten gjør omprogrammeringer av et uheldig mønster, i ditt ubevisste sinn.

En fargeløs tilværelse vil gi svært få energitriggere, og kan for noen bidra til nedstemthet, at man føler seg «flat», eller mulig også deprimert. Å være deprimert over tid, kan også gi angst, som er en svært uheldig og håpløs situasjon å befinne seg i, over tid. Bli med oss på dette oppkvikkende kurset
«Fargenes mentale påvirkning», et 3 timers kurs i vårt lokale i Sarpsborg. Klikk her for å se oppsatte kursdatoer.

Stor klem fra Karina Olivia