EFT

EFT er en energijusterende behandlingsform, hvor det blir benyttet en banketeknikk på forskjellig punkter på kroppen, kalt meridianpunkter. EFT er en form for energipsykologi, ofte også referert til som en psykologisk form for akupunktur. EFT ble utviklet fra TFT (tankefeltterapi). Det sies at teknikken ble brukt helt tilbake til bronsealderen.

Les mer Skriv til meg

Raske resultater

EFT er en effektiv behandlingsteknikk, og den gir ofte raske resultater. Den blir hos oss brukt i kombinasjon med hypnoterapi for et bredt spekter av problemstilligger, smertet og ubalanser. Det samarbeides med underbevisstheten hele tiden, for de gode og varige endringene.

Temaer

Typiske utfordringer som egner seg til behandling med EFT kan du lese om under. Mye av dette egner seg også svært godt i kombinasjon med hypnoterapi:

Allergier, ADHD, Alkoholavhengighet, Angst, Bli røyk- og snusfri, Depresjon, Den vanskelige samtalen, Dysleksi, Fobier, Flyskrekk, Kontrollbehov, Migrene, Mestring, RE traumatiserte, Stress, Selvutvikling, Selvfølelse, Selvtillit, Sorgterapi, Søtsug, Søvnproblematikk, Sjokoladeavhengighet, Stamming, Spilleavhengighet, Traumer, Overgrep, PTSD, Vektreduksjon

Er du interessert?

Ta kontakt ved å sende inn kontaktskjemaet under.
Ønsker ikke kontakt med selgere, her i kontaktskjemaet.

Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.
Nyhetsbrev