Om terapeuten

Som utdannet hypno- og EFT terapeut bistår jeg mennesker med å oppnå ønskede endringer, i form av vaner, uvaner og fastlåste negative mønstre, som det er vanskelig å endre på selv, eller å komme ut av. Her jobber jeg med pasientens underbevissthet, for de varige endringene. Dette kan være det å bli røykfri, gå ned i vekt, eller å kvitte seg med uønsket bagasje, som for eksempel angst, depresjon, sorg, allergier, migrene, forskjellige typer avhengighet og fobier. Det kan også være det å øke sine prestasjoner, selvutvikling innenfor et tema du ønsker å bli bedre på, bedre søvn, eller det å klare å ta den vanskelige samtalen.

Les mer Skriv til meg

Utdanning

Utdanningen er godkjent av American Board of Hypnotherapi, International Institute of Clinical Hypnosis og av Helsedirektoratet, via Norges Landsforbund av Homeøpraktikere. I grunnutdanningen ligger EFT nivå 1 og 2. Foredragsholdere under utdanningen og spesialiseringen har vært blant annet Tania Price, Andrew
Newton, Jill Wooton, Dani Diosi og Bel Rogers.

Oliviaklinikkens målsetting, verdier og visjoner

Målsetting:
Oliviaklinikken skal bidra til å bedre folks fysiske og mentale helseutfordringer og til å endre menneskers uvaner og ugunstige handlingsmønstre. Dette helt uavhengig av alder, etnisitet og / eller mobilitet, ved å tilby behandling, samtaleveiledning og helserelaterte kurs gjennom online plattformer, slik at flest mulig har mulighet til å nås. Vi skal holde oss faglig oppdaterte til en hver tid.

Verdier:
Oliviaklinikken skal til enhver tid sette seg godt inn i pasientens / klientens ønsker og behov, ut ifra problemområder, slik at riktig helsehjelp blir gitt, etter godt kartlagt rotårsak.
Etikk, respekt og integritet skal stå høyt gjennom all behandling, i alle samtaler og på alle kurs.
Oliviaklinikken har full taushetsplikt, er Medlem hos Norges Landsforbund av Homøopraktikere og følger strenge etiske retningslinjer.

Visjoner:
Alle som behandles eller deltar på kurs hos Oliviaklinikken, skal føle seg trygge og ivaretatt, lyttet til og hensyntatt. Pasientene / klienten skal sitte igjen med en opplevelse av at de har fått hjelp, blitt sett, hørt og forstått.

Utdanning:

 • 1989 – 1991:
  Kokk m/ fagbrev
 • 2001 – 2003:
  Studert Interiørdesign,
  1 år boligmiljø og 1 år offentlig sektor: Vitnemål.
 • 2021 – 2022:
  Grunnutdanning i Hypnoterapi og EFT: Diplom.

Arbeidserfaring:

 • Kokk – hotell, restaurant, kantiner, institusjon
 • Interiørarkitekt
 • Interiørkonsulent kjøkken privatmarked
 • Drevet eget interiørfirma, for interiørtjenester
 • Selger innenfor kjøkken Proffmarked
 • Selger innenfor boligbygging
 • Selger innenfor glassbransjen
 • Karriereveileder i oppfølgingstiltak
 • Jobbkonsulent i avklaringstiltak
 • BPA i privat helsesektor
 • Assistent i Hjemmesykepleien i Fredrikstad kommune
 • Assistent på barne- og ungdomsskoler

Kurs:

 • PRIDE – kurs for kommende fosterforeldre
 • Vivat – Kurs i å oppdage selvmordstanker
 • Diverse datakurs
 • Avansert Hypnoterapi
 • Fødselshypnose
 • MI (Motiverende intervju)
 • SE (Supported Employment)

Erfaring

Jeg har alltid jobbet med mennesker på mange forskjellige arenaer, innenfor matbransjen, innenfor salg og design, innenfor veiledning og innenfor privat- og offentlig helsesektor. Her har jeg jobbet med mennesker med både psykiske og fysiske helserelaterte utfordringer, og i alle aldre, med og uten verbalt språk. All min erfaring i arbeid med mennesker, har alltid fasinert meg. Det å få muligheten til å veilede og behandle mennesker til å oppnå sine mål og drømmer, og se at de føler mestring og en indre ro, er en sann fornøyelse, og det gleder meg stort. Jeg er godt trent i bruk av MI (Motiverende Intervju) og er kurset i det å være oppmerksom på selvmordstanker.  I 2022 og 2023 er jeg i gang med spesialiseringer (et program med 6 avanserte kurs) innen hypnoterapi og EFT, som er en påbyggingsmodul til grunnutdanningen, som etter gjennomført og bestått eksamen vil gi tittelen Avansert Hypnoterapeut.

Modulene i det avanserte programmet er:
1) Regresjon (gjennomført del 1)
2) Fødselshypnose (gjennomført)
3) EFT nivå 3
4) Avansert hypnoterapi (gjennomført)
5) Smertehåndtering
6) Effektiv psykoterapi

Veiledning

En av mine verdifulle erfaringer når det gjelder å veilede mennesker i krise derimot, er fra tiden som karriereveileder og jobbkonsulent. Målet var å kartlegge arbeidskapasitet, sett opp mot deltakers helseutfordringer i sann tid. Det som tidlig viste seg under kartleggingen, var at nært opp til samtlige deltakere hadde flere helserelaterte utfordringer enn det de opprinnelig ble skrevet inn med, og mange strevde med mye av det samme, som ADHD, PTSD, traumer, angst og depresjon, i tillegg til flere fysiske smerter. Så, hvordan skal disse menneskene ha de beste forutsetningene for å kunne klare seg i arbeidslivet, bli motivert, og føle mestring? Vel, mange gjør dessverre ikke det, og mange sliter med tanken på å i det hele tatt klare å komme seg ut av huset. Det jeg som hypnoterapeut i dag vet, er at hadde disse menneskene fått hjelp på et tidligere tidspunkt, via hypnoterapi og EFT, kunne de fått hjelp til å håndtere, eller å kvitte seg helt eller delvis med denne uønskede og ødeleggende bagasjen, som igjen hadde øket deres arbeidskapasitet i arbeidslivet og de kunne deltatt i samfunnet med helt andre forutsetninger.

 

Pårørende

Jeg har også jobbet med eldre og gamle mennesker i deres siste livsfase, som for mange er svært strevsomt i seg selv, når hukommelsen og styrken i kroppen svikter, og helseutfordringene står i kø. De vi sjelden tenker på da, er de pårørende, som også ofte har det tungt og vanskelig i denne tiden. Disse kan jeg tilby god hjelp og behandling, i forhold til sorgen over å ha «mistet» sine nære i for eksempel demens, og det å håndtere denne nye hverdagen, som pårørende til ektefelle, foreldre og annen familie eller venner.

Er du interessert?

Ta kontakt ved å sende inn kontaktskjemaet under.
Ønsker ikke kontakt med selgere, her i kontaktskjemaet.

Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.
Nyhetsbrev