Vektreduksjon – Kurs

Et annerledes program om vektreduksjon. Annerledes fordi det fokuserer på flere viktige områder i forhold til å gå ned i vekt, og forbli på ønsket nivå.

«Hvis kunnskap og viljestyrke var nok, hadde de aller fleste av oss spist sunt. Det ubevisste sinnet er sjefen, og vi går på kurset inn på hvordan sinnet vårt er satt sammen, og hvordan vaner, uvaner, følelsene våre og langtidshukommelsen spiller en stor rolle for blant annet vekt».

Kurset går over 6 uker, én behandling pr. uke. Hver behandling inkl. samtale og oppfølging varer i ca 2 timer. Det gis hjemmeoppgaver mellom hver behandling.

Temaer / moduler på kurset er blant annet:
1. Betydningen av å ha en ren kropp.
2. Leverens oppgave.
3. Våre grunnleggende behov / behovspyramiden.
4. Det ubevisste sinnet er sjefen.
5. Viljestyrke, kunnskap og tro.
6. Vaner og uvaner.
7. Din ideelle vekt og størrelse.
8. Vi er igjennom flere hypnosesjoner innenfor vektreduksjon, vektkontroll og ernæring. En meget behagelig og avslappende måte å behandles på, for dine vekt- og / eller ernæringsutfordringer.

Kurset krever ingen forkunnskaper, kun at du er motivert til endring, og at du ønsker mer kunnskap rundt din kropp, ernæring, hvordan underbevisstheten jobber og at du ønsker å gjøre en forskjell med tanke på din fysiske og mentale helse.

Kurset egner seg godt for ett eller flere par, for familier, for vennegjengen, arbeidskolleger eller bare for deg, hvis du ønsker å ta dette kurset alene. Det passer for alle aldersgrupper, også barn, eller barn og voksen sammen. Kurset er også ypperlig for voksne som arbeider med barn med vektutfordringer, for å lære om hvordan alt henger sammen, spesielt der det serveres mat til barn og unge.

Oliviaklinikken kommer gjerne til din skole eller barnehage for å informere foreldre om kurset, da gode vaner starter tidlig i livet, for en god helse gjennom hele oppveksten, som voksen og hele livet ut. Dette kurset er samfunnsøkonomisk, og forebygger helserelaterte problemer.

Pris:
Kr. 4800,- pr. person.
Kr. 5200,- pr. par.
Kr. 5800,- pr. familie, for opp til 4 familiemedlemmer, som må bo i samme husstand.
Få 10% rabatt ved å følge Oliviaklinikken på Facebook og booke kurset der, ved å sende en melding.
For bedrifter: Be om pris for dine ansatte, da det gis rabatt ved større kurs.

Booking gjøres via www.oliviaklinikken.no / post@oliviaklinikken.no / tlf.: +47 909 54 376 / Oliviaklinikkens Facebookside, via melding. Du kan også melde din interesse direkte her.

Velkommen til kurs, og jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha 🙂

Vektutfordringer handler i de fleste tilfeller om mye mer enn bare uvaner og feilernæring. Bli med på et spennende og annerledes kurs, og lær om hvordan det ubeviste sinnet ditt fungerer, og hvordan du kan gå ned i vekt, som varer, via den meget effektive metoden hypnoterapi og EFT.

Velkommen på kurs – jeg håper å se deg! Stor klem fra Karina Olivia 🙂