Bli røyk- og snusfri på 2 uker – Kurs


Stump røyken, og kast snusen for godt – ved bruk av hypnoterapi og EFT

Dette er for godt til å være sant, tenker du kanskje? Neida, dette er i aller høyeste grad en realitet.
På kurset blir Vita Koden benyttet, en meget effektiv metode og prosess for å bli helt fri for denne svært skadelige uvanen. Bli med på kurs uansett hvor i landet du bor, eller om du skulle befinne deg i utlandet, så holdes kurset online. Kurset går over to uker, med tre oppmøter, som inneholder god kartlegging, gjennomgang av kursets innhold, EFT og 2 hypnosesjoner, samt tilsendte lydfiler etter de to siste behandlingene / kursene. Det er hjemmeoppgaver mellom oppmøte 1 og 2.

Oliviaklinikken tilbyr onlinekurs for både privatpersoner og for bedrifter. Sammen med gode gjennomprøvde metoder og hjemmeoppgaver mellom behandlingene, benyttes det også EFT og hypnoterapi, som gjør en omprogrammering i ditt ubevisste sinn. Det er der alle vaner og uvaner befinner seg, sammen med følelsene dine, assosiasjoner og uheldige mønstre, som det er vanskelig å bryte med, ved kun å bruke viljestyrken.

Visse du at underbevisstheten din rommer så mye som ca. 95% av din totale bevissthet? Det betyr at ved å bruke viljestyrken på å bli kvitt røyke- og snusuvanen, samarbeider du kun med 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor uvaner og uheldige mønstre, altså fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi.

EFT blir brukt på selve uvanen og røyk / snussuget, hvor man raskt kommer i balanse, via en banketeknikk på forskjellige meridianpunkter i ansiktet og på hendene (beroligende punkter), da alle uvaner og uheldige fastlåste mønstre, handler om at det er en ubalanse i energiflyten vår.

Hva skjer når man blir behandlet med hypnoterapi og EFT?
Hypnoterapi handler i all hovedsak om å komme inn i en behagelig og avslappende tilstand, hvor kroppen og sinnet slapper så godt av gjennom terapi, at terapeuten med et enkelt terapeutisk språk, får god kontakt med din underbevissthet. Les mer her.

EFT er en energijusterende behandlingsform, hvor det blir benyttet en banketeknikk på forskjellig punkter på kroppen, kalt meridianpunkter. EFT er en form for energipsykologi, ofte også referert til som en psykologisk form for akupunktur. Dette er svært effektiv behandling for å redusere røyk- og snus uvanen, og suget. Les mer her.

Hvordan vil det påvirke en bedrift, at færre ansatte røyker og snuser?
Først og fremst unngår bedriften, om det er en privat eller kommunal bedrift, at de ansatte forlater arbeidsplassen / bygget for å gå ut og røyke, noe som går utover arbeidstiden, da mange bruker mer tid på dette i løpet av en arbeidsdag enn sine vanlige pauser. Noen må til og med utenfor arbeidsgivers område, og dette er svært tidkrevende. I tillegg er det et poeng at røyking er svært helseskadelig, lukter vondt og er kostbart. Røykeloven har også mye interessant lesestoff om dette. Å ha en røykfri bedrift, støtter det grønne skiftet vi er inne i, globalt. Det er også svært samfunnsøkonomisk å satse på å kvitte seg med røyking og snusing, da det er kostnadskrevende i alle ledd når man blir syk, forårsaket av denne giftige uvanen.

Må man være motivert, for å bli behandlet, eller for å gjennomføre kurset?
Ja, det må man være. Man trenger ikke å tro på at det fungerer (for det fungerer), men man må være motivert for endring, og være villig til å la seg behandle med hypnoterapi, og gjøre oppgavene i mellom hver time / behandling.

Hva vil gevinsten være, ved å bli helt røyk- og snusfri?
Det er bare gevinster, jeg nevner noen under:
1. Du sparer masse penger.
2. Bedre pust og kondisjon.
3. Bedre ånde.
4. Bedre lukt i klær, hår og på hender.
5. Fortsetter ikke å ødelegge tannkjøttet.
6. Reduserer puls og blodtrykk, hjerte- og karsykdommer.
7. Reduksjon i å potensielt få andre helseskadelige sykdommer, som blant annet kols og kreft.
8. Røykeslutt har store positive effekter for blant annet synet.
9. Man utsetter ikke andre for å bli / være passive røykere, som for eksempel uskyldige og forsvarsløse barn, som ikke kan velge dette bort selv.

Hvilken skade gjør egentlig røyking og snusing på kroppen?
Røyking skader nesten alle organer i kroppen, og forårsaker mange sykdommer. I tillegg til kols og kreft, som de fleste kjenner som typiske sykdommer forårsaket av røyking og snusing, nevnes andre potensielle helseskader ved røyking under:
1. Røykebein.
2. Røyking reduserer fruktbarheten hos begge kjønn.
3. Røyking øker risikoen for diabetes type 2.
4. Røyking påvirker blodomløpet og kondisjonen.
5. Røyking kan gi opp til fire ganger økt risiko for redusert skarpsyn.

Ved snusing:
1. Øker risikoen for hjerte- og karsykdommer.
2. Økt risiko for kreft i bukspyttkjertelen, munnhulen og i spiserøret.
3. Nikotinet gjør at blodårene trekker seg sammen, og gjør at vevet i huden får mindre næring og oksygen.
4. Snus er et stoff som stimulerer sentralnervesystemet, og aktiverer stress i kroppen.
5. Nikotin er sterkt avhengighetsskapende.

Hva menes med onlinekurs, og hvordan kan man bli behandlet via en skjerm?
De aller fleste er kjent med dette i dag, etter flere år med nedstengning i samfunnet, og en online behandling oppleves akkurat som å være i samme rom, med den samme tryggheten som et personlig oppmøte. Det er flere fordeler ved å behandles online: Les mer her.

• Du sitter trygt og godt hjemme i din egen stue / bolig / på arbeidsplassen din.
• Du slipper å transportere deg til og fra, og sparer disse kostnadene.
• Sliter du med angst, eller med å fysisk komme deg ut av egen bolig, slipper du dette.
• Du sparer tid ved å koble deg på hvor enn du befinner deg, bare du har en stol i nærheten
(Vi bruker Teams).
• Det føles akkurat ut som om man befinner seg i samme rom som terapeuten.


Pris:
Kr. 4800,- pr. person.
Kr. 5200,- pr. par.
Kr. 5800,- pr. familie, for opp til 4 familiemedlemmer, som må bo i samme husstand.
Få 10% rabatt ved å følge Oliviaklinikken på Facebook og booke kurset der, ved å sende en melding.
For bedrifter: Be om pris for dine ansatte, da det gis rabatt ved større kurs.

Booking gjøres via www.oliviaklinikken.no / post@oliviaklinikken.no / tlf.: +47 909 54 376 / Oliviaklinikkens Facebookside, via melding. Du kan også melde din interesse direkte her.

Velkommen til kurs, og jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha 🙂
Stor klem fra Karina Olivia