Samtaleveiledning

I samtaleveiledning vil jeg som terapeut og veileder, veilede deg gjennom din problemstilling og gjøre dette om til mål og læringsmål sammen med deg.  Vi lager i felleskap en handlingsplan basert på din sak, i tillegg til god kartlegging, og du vil få hjemmeaktiviteter mellom samtalene.

Les mer Skriv til meg

Prosess

Prosessen er bygget opp som en samtaleportefølje, hjemmeaktiviteter og skriftlige oppgaver, som til slutt ender opp i en god skriftlig oppsummering av problemets opprinnelse og gjennomført prosess, som leder frem til et mål.  Dette blir i de fleste tilfeller kombinert med EFT før selve veiledningen, og en kort hypnoterapisesjon avslutningsvis, for å manifestere selve omprogrammeringen fra gamle og lite hensiktsmessige mønstre (negative nevrologiske koplinger), til nye sunne vaner og ønskelige handlingsmønstre.

Samhandling

Samhandling mellom mennesker er svært fasinerende. Hvordan har egentlig ektefeller eller partnere det seg imellom? Eller andre typer relasjoner. Hva står i veien for de gode samhandlingene og den gjensidige respekten? Som terapeut kan jeg hjelpe via samtaleveiledning, hypnoterapi og EFT, da det ofte er kontrollbehov, angst, vaner og uvaner som står i veien for de gode og respektfulle samhandlingene, basert på likeverd i forholdet.  Vi finner også frem til dine ekte ressurser, som vil skape nye mønstre og gode vaner.

Mestring

Mestring og mestringsfølelse er noe som følger med det meste av det vi gjør som mennesker. Om det være seg å holde en tale, stille på et jobbintervju eller å klare å ta den vanskelige samtalen, så handler det ofte om mestring og selvbildet, selvinnsikt og det å se både utover og innover. Her kan jeg tilby samtaleveiledning, hypnoterapi og EFT, gjennom gode prosesser.  Dette passer også godt som behandling for par og familier.

Trivsel

Trivsel hjemme og på jobb betyr svært mye for veldig mange av oss. Farger og lys spiller en stor rolle i forhold til hvem du er, og hva du driver med. Farger og lys er svært individuelt, og påvirker sinnet vårt mye mer enn vi tenker over, og behovet endrer seg betraktelig gjennom hele livet, og gjennom de forskjellige livsfaser vi møter på veien. Som terapeut og interiørdesigner tilbyr jeg å finne frem til gode farger og et riktig interiør som møter deg der du er i livet akkurat nå, noe som betyr mye for trivsel, velvære og ro i sinnet. Vi starter da med en god kartlegging, samtaleveiledning, og fortsetter med EFT og hypnoterapi, hvis det for eksempel viser seg gjennom samtale at det ligger traumer bak som blokkerer for aksept for visse farger og toleranse rundt dette.

Kosthold

Kostholdet ditt har svært mye å si for å opprettholde eller skaffe deg en god helse og balanse i livet, og med alle tilbud som florerer der ute, er det lett å falle for raske og enkle løsninger. Ofte handlier en usunn livsstil om mye mer enn bare mat og vekt, og dette hjelper jeg deg med å få kartlagt grundig. Som terapeut og kokk jobber jeg strukturert for at du skal oppnå målet ditt mot et sundt og balansert liv, med gode matvaner og en kropp du vil trives med.

Temaer

Typiske temaer som egner seg til samtaleveiledning kan være:

  • Mestring og mestringsfølelse
  • Konflikter
  • Samhandling mellom mennesker / relasjoner
  • Selvutvikling
  • Kosthold som gir balanse – mye enklere enn du tror
  • Trivsel i hjemmet
  • Fargeveiledning
  • Veien videre etter brudd i forholdet

Er du interessert?

Ta kontakt ved å sende inn kontaktskjemaet under.
Ønsker ikke kontakt med selgere, her i kontaktskjemaet.

Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.
Nyhetsbrev