Hypnoterapi

Hypnoterapi handler i all hovedsak om å komme inn i en behagelig og avslappende tilstand, hvor kroppen og sinnet slapper så godt av gjennom terapi, at terapeuten med et enkelt terapeutisk språk, får god kontakt med din underbevissthet.

Les mer Skriv til meg

Transe

Du er da i transe, men kan velge å ha øynene åpne hvis du ønsker det, selv om de fleste setter seg godt til rette, eller legger seg ned, og lar øyelokkene hvile fullstendig. I denne settingen er du som pasient i en meget avslappet tilstand, noe som gjør at ditt ubevisste sinn er åpent for terapeutens forslag til gode endringer, basert på samtaler og god kartlegging i forkant. Det jobbes da videre med å bryte ned uheldige mønstre og uvaner som ikke lenger tjener sin hensikt, og etablere nye mønstre og nevrologiske koplinger, som bidrar til de positive endringene pasienten har kommet for å få hjelp til.

Klikk her for å høre

Behandlingen

Underbevisstheten rommer så mye som ca 95% av din totale bevissthet, så det er da enklere å forstå at ved å komme til underbevisstheten via transe, er det her de varige endringene finner sted. Ofte benyttes hypnoterapi i kombinasjon med EFT, noe som er en meget effektiv kombinasjon av behandlingen du har kommet for. Behandlingene kan gjennomføres over gode nettbaserte løsninger som Teams, Skype, Zoom eller telefon for å nevne noe, alternativt hjemme hos deg, hvis du er lite mobil, og avstanden tillater det, eller om du har et rom ledig på din arbeidsplass. Hypnoterapi passer for alle aldersgrupper.

Oliviaklinikken kommer hjem til deg eller til din bedrift, der avstanden tillater det, hvis det ikke er mulig med online behandling

Temaer

Under finner du noen eksempler på hva du kan få hjelp til via hypnoterapi, og ta gjerne kontakt om du ønsker ytterligere informasjon.

Typiske temaer som egner seg til hypnoterapi kan være:

Allergier, ADHD, Alkoholavhengighet, Angst, Bli røyk- og snusfri, Depresjon, Den vanskelige samtalen, Fobier, Flyskrekk, Holde en tale, Kontrollbehov, Migrene, Mestring, Stress, Selvutvikling, Selvfølelse, Selvtillit, Sorgterapi, Søtsug, Søvnproblematikk, Sjokoladeavhengighet, Stamming, Spilleavhengighet, Traumer / RE traumatiserte, PTSD, Vektreduksjon

Er du interessert?

Ta kontakt ved å sende inn kontaktskjemaet under.
Ønsker ikke kontakt med selgere, her i kontaktskjemaet.

Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.
Nyhetsbrev