Bli vertinne for våre kurs i Fødselshypnose


Samle andre gravide til et fantastisk kurs, som lærer deg å slippe stresset før fødselen, og være trygg på egen kropp og fødselsprosessen

Har du plass til 4 – 6 gravide par i stuen din, eller på et møterom på arbeidsplassen din? Da kan du være vertinne for dette flotte kurset, og få kurset til deg og din fødselspartner helt gratis.

Kurset er beregnet fra ca uke 30 i svangerskapet, sammen med din fødselspartner. Kurset er et 8 timers dagskurs, og tar for seg litt historie, nyttig informasjon og blant annet hva hormonene gjør med kroppen og sinnet, spesielt under fødselsprosessen, og mange nyttige øvelser.

Kurset er et skikkelig løft for bedre kvinnehelse, og en skikkelig fordypning i forhold til de tradisjonelle fødselsforberedende kursene hos jordmor. Les om kurset her.

På kursene vil det alltid trekkes en spennende babypakke med håndstrikket babyteppe, lue og sokker i nyfødtstørrelse, i myk babyull, og det vil selges høyaktuelle babyprodukter. produktene selges kun på kursene våre, her hos Oliviaklinikken, og ikke i egen nettbutikk. Produktene kan variere fra kurs til kurs.

Kurset kan også holdes over Teams, og alle interesserte eller påmeldte, vil bli ringt opp, for en kort personlig prat om deres situasjon, før kursstart.

Velkommen til en hyggelig prat, og jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha,
i forhold til kurset Fødselshypnose. Vi har taushetsplikt, og følger strenge etiske retningslinjer.

Ta kontakt her: Kontaktskjema
Stor klem fra Karina Olivia