Hjemmebesøk for seniorer


Oliviaklinikken tilbyr hjemmebesøk til deg som er senior

Er du senior og ønsker terapeuten hjem til deg?
Dette ordner vi, slik at du føler deg trygg og ivaretatt i ditt eget hjem.
Ønsket om ett eller flere hjemmebesøk, kan være fordi du synes det er vanskelig med PC og digitale møter, eller at du synes det er krevende å fortelle din historie via en skjerm.

Oliviaklinikken tilbyr flere gode behandlinger for å hjelpe deg med å håndtere for eksempel ensomhet, sorg, stress, røykeslutt eller andre ting du som senior strever med i hverdagen. Dette er også ypperlig for par, der utfordringen / ene gjelder dere begge, eller hvor det er utfordringer i samlivet. Kartlegging gjøres ofte over telefonen på forhånd. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, slik at vi kan sette sammen et riktig behandlingsopplegg tilpasset dine / deres behov og utfordringer, hjemme hos deg / dere.

Visse du at underbevisstheten din rommer så mye som ca. 95% av din totale bevissthet? Det betyr at ved å bruke kun viljestyrken på å endre fokus, samarbeider du kun med ca. 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, er tidkrevende og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor uvaner og uheldige mønstre, altså fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi.

Astrid på 83 år, sier følgene om tjenesten Hjemmebesøk for seniorer:
«Jeg har benyttet meg av Oliviaklinikkens tjeneste Hjemmebesøk for seniorer for samtaleveiledning og hjelp til røykeslutt. Jeg er veldig fornøyd med tjenesten, og det at veilederen kunne komme hjem til meg opplevde jeg som både lettvint og praktisk, spesielt hvis man ikke er så vant med digitale løsninger eller vil ha en nær samtale. Jeg opplever Karina som veldig empatisk, forståelsesfull, imøtekommende, rolig og varm.»

Kartleggingssamtalene hos Oliviakliniken er helt kostnadsfrie, og gjennomføres på telefonen eller på Teams, etter avtale.

Velkommen til en hyggelig prat, og jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha,
i forhold til hjemmebesøk:)

Ta kontakt her: Kartleggingssamtale
Stor klem fra Karina Olivia