Røykfri – Beates historie om veien til røykfrihet

Beate Kristin Tolun forteller her om sin historie og hvordan hun ble røykfri med hypnoterapi og EFT:


Hypnoterapi og EFT

Etter flere tiår som røyker og en rekke forsøk på å bli røykfri var jeg mer enn klar for å bli røykfri en gang for alle. Tidligere røykesluttforsøk hadde medført korte og noe lengre røykfrie perioder, men alle endte opp med å være midlertidige.

Jeg manglet ikke kunnskap om skadevirkningene røykingen medfører og ikke syntes jeg det var en god måte å bruke pengene mine på, men for meg var den største motivasjonen at å opprettholde denne livsfarlige og kostbare uvanen, til tross for tidligere nevnte kunnskap, fikk meg til å føle meg ganske dum.

Etter å ha hørt Karina snakke om hypnoterapi og hvordan denne behandlingsformen kunne hjelpe meg til å bli røykfri på bare 2 uker og 3 behandlinger ble jeg veldig interessert i å prøve, men også noe skeptisk da min eneste kjennskap til hypnose var fra tv-underholdning.

På det første møtet jeg hadde med Karina tok hun seg god tid til å forklare hvordan Vita-koden påvirker underbevisstheten på en slik måte at det opplevdes trygt, seriøst og meningsfullt for meg. Vi ble enige om å gå videre i prosessen som til sammen tok tre uker. Underveis fikk jeg flere oppgaver jeg skulle jobbe med hjemme og så hadde vi tre sesjoner med hypnoterapi og EFT.

Når siste sesjon var over var jeg klar for å legge bort sigarettene og nå, snart 4 mnd senere, er jeg sikker på at denne gangen er det ikke midlertidig.