Stresset småbarnsforelder eller sliten pårørende?


Løper du fra oppgave til oppgave – fra ansvar til ansvar, hele uken?

Ja, det kan hende at du er både småbarnsmor- eller far, og samtidig en pårørende, noe som krever enormt mye fokus, tilstedeværelse og prestasjon hos oss voksne.
Som småbarnsforelder er det mange ting som skal håndteres i løpet av en dag, uke og måned. Det er en kabal som skal gå opp, og en tidsklemme som for mange oppleves uoppnåelig å komme i mål med. Det går som regel greit, men det blir ofte liten tid til gode refleksjoner og egen kvalitetstid. Dette mønsteret er krevende å endre på selv, sånn helt uten videre. Som pårørende, er man i forskjellige faser, noe som også krever enormt mye av oss. Vi skal forholde oss til mange, innenfor helsesektoren, familien, pasienten og samtidig forsøke å ta vare på oss selv. Dette finnes det selvsagt ingen bruksanvisning på, så vi ender opp med å kanskje følge både samvittighet og andres krav.

Oliviaklinikken tilbyr flere gode behandlinger og samtaleveiledning for å hjelpe deg som er i småbarnsfasen eller som er pårørende, i forhold til daglig stress, utbrenthet, sorg, ensomhet, selvfølelse eller søvnproblematikk. Det handler om å finne tilbake til fokus og indre ro, som i neste runde vil gi deg mer overskudd, bedre søvnmønster og bedre livskvalitet. Metodene vi benytter i behandlingene våre er hypnoterapi og EFT. Det kan også være svært nyttig med samtaleveiledning, for å finne rotårsakene til utfordringene.

Våre behandlinger foregår som regel over Teams, men det er også mulighet for hjemmebesøk, der avstanden tillater det, noe som er praktisk hvis dere er flere i familien som ønsker hjelp for de samme utfordringene.

Visse du at underbevisstheten din rommer så mye som ca. 95% av din totale bevissthet? Her ligger blant annet alle følelsene våre, vaner og uvaner lagret. Det betyr at ved å bruke kun viljestyrken på å endre fokus, samarbeider du kun med ca. 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken (som ligger i det våkne sinnet vårt), vil ta lang tid i de fleste tilfeller, er tidkrevende og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor uvaner og uheldige mønstre, altså fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi.

Kartleggingssamtalene hos Oliviaklinikken er helt kostnadsfrie, og gjennomføres på telefonen eller på Teams, etter avtale.

Velkommen til en hyggelig prat, og jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha,
i forhold til dine utfordringer. Vi har taushetsplikt, og følger strenge etiske retningslinjer.

Kontakt oss her: Kartleggingssamtale
Stor klem fra Karina Olivia