Hva med oss kvinner i 50 årene? Kan hypnoterapi hjelpe?


Svettetokter, sorg, skilsmisse – eller er du rett og slett inne i det beste tiåret ditt?

Svarene er mange, og sannsynligvis like varierende som det er dager i året, eller kvinner på jorden. For hva skjer egentlig med oss kvinner i dette tiåret som for mange betyr god økonomi, trygghet og stabilitet, men som for andre betyr livskriser, sorg, dårlig helse og uforutsigbarhet?

Beskrivelsene over er rett og slett livet, enten i den ene eller andre retningen, ofte ledsaget av en rekke tilfeldigheter, eller av valg vi gjorde eller ikke gjorde. Tiåret kan for mange føles uoverkommelig og full av overraskelser, nederlag og skuffelser, for andre er dette tiåret fylt med suksess, selvutvikling, barn som gifter seg eller med familieforøkelser.

Poenget mitt er at du gjør et valg hver dag når du står opp, om hvordan din vei skal brøytes fremover, eller om den skal brøytes i det hele tatt. Det er lite bærekraftig å sammenlikne seg med naboen, med kolleger, med tilsynelatende vellykkede influensere eller med de som roper høyest og oftest. Det er heller ikke bærekraftig å dvele ved det som har vært, eller valg som aldri ble tatt, men heller se på de ressursene du har i deg, hva som gleder deg og hva akkurat du ønsker å få ut av livet ditt.

Vi kommer ikke unna at den erfaringen vi har, etter 50 år+, er akkurat den bagasjen vi tar med oss videre, med alle gledene, sorgene, inntrykkene, smakene, reisene og valgene vi tok, også får det være slik det er. Det er ikke dermed sagt at dette trenger å forme oss videre på veien. Det er lov å ta en storrengjøring, stoppe litt opp og reflektere over hvor du er i dag, hvor du vil, relasjoner, og hvem du ønsker dele denne livsveien sammen med i årene som kommer. Er tiden inne for fornyelser, oppgraderinger, det å slippe taket, slippe kontrollbehovet, få hjelp til smerter og sorg, eller til den selvutviklingen som roper inni deg, om å få komme ut?

Hos Oliviaklinikken tilbyr vi kartleggingssamtaler, samtaleveiledning, samt behandling via hypnoterapi og EFT, hvor du får du hjelp med å håndtere for eksempel ensomhet, sorg, stress, røykeslutt eller andre ting som du strever med i hverdagen. Vaner, uvaner og følelser styrer svært mye av det vi foretar oss i løpet av en dag, og når vi vet at underbevisstheten rommer så mye som ca. 95% av vår totale bevissthet, betyr det at ved å bruke kun viljestyrken på å endre fokus, samarbeider vi kun med ca. 5% av sinnet vårt. Endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, er tidkrevende og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor uvaner og uheldige mønstre, altså fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi. Det er dette vi jobber med hos Oliviaklinikken. Det som skiller oss fra andre type behandlere, er at vi hjelper deg med å gjøre omprogrammeringer i samarbeid med deg og det du ønsker å omprogrammere, i din underbevissthet, noe som går raskere enn å kun bruke metode og holde fokus, i en allerede krevende hverdag.

Kartleggingssamtalene hos Oliviakliniken er helt kostnadsfrie og uforpliktende, og gjennomføres på telefonen eller på Teams, etter avtale.

Velkommen til en hyggelig prat, og jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du har,
i forhold til dine utfordringer i 50 årene. Vi har taushetsplikt, og følger strenge etiske retningslinjer, og vi er medlem hos Norges Landsforbund av Homøopraktikere.

Ta kontakt her: Kartleggingssamtale
Stor klem fra Karina Olivia 🙂