Ønsker du hjemmebesøk av hypnoterapeut med terapihund?


Dette er et tilbud til deg som sliter med stress, angst, eller som har en indre uro / tankekjør

Forutsetningen er at du ikke er redd for hund, eller at du ikke er allergisk for hund, samt at avstanden tillater det.

Daisy og Frøya er to Shetland Sheepdog tisper, som er 2 og 3 år (Pr. høst 2023). De trenes opp til å bli terapihunder på hjemmebesøk, til deg som ønsker samtaleveiledning eller behandling hjemme, men som er spesielt preget av stress, angst, sorg eller indre uro / tankekjør / konsentrasjonsutfordringer. Det er kun en av hundene som vil være med, og de har en litt forskjellig personlighet. Vi avtaler på forhånd hvem av hundene du ønsker at skal være med hjem til deg. Rasen Shetland Sheepdog er i utgangspunktet en veldig fin familiehund, og den har en myk og langhåret pels. De er glad i kos, og de liker å bli strøket gjennom pelsen med rolige bevegelser. Dette er en sensitiv hunderase, det er derfor viktig at du som pasient i utgangspunktet er en rolig person.

Du får tid til å bli kjent med hunden, slik at dere får tillit til hverandre. Videre vil hunden sitte eller ligge ved din side, eller på fanget ditt, på gulvet ved siden av deg, eller bare være i rommet og slappe av. Dette passer fint i kombinasjon med samtaleveiledning, og til selve hypnoterapisesjonen, hvis du ønsker behandling. Du vil da slappe ekstra godt av enten i samtalen, eller når induksjonen / avslapningsfasen begynner, i selve behandlingen. Dette er også egnet til samtaleveiledning med familier, spesielt der familien nylig har mistet sin egen hund, eller kjæledyr, eller der barn har konsentrasjonsutfordringer.

«Terapihundene Daisy og Frøya er to unge, friske og snille tisper (og søstre) som er glad i kos, og å bli kjælt rolig med. Rasen er spesielt egnet som selskapshunder, de er kloke, utpreget vennlig, lojale, og lette å oppdra.»

Forsning.no skriver at hunder er like bra mot stress som meditasjon, og at det kan redusere stresshormonene (Kortisol) i kroppen din.

Det er allikevel viktig å presisere at dette ikke gjelder alle slags hunder, men raser som er spesielt egnet og trent til dette. Det er fullt mulig å få besøk av Oliviaklinikkens terapeut og terapihund, uten å måtte bestille behandling, da samtale og besøk av hund kanskje er det du trenger. Dette kan være nyttig hvis du bærer på en sorg, og i noen tilfeller av demens (Ikke alle tilfeller).

Visse du at underbevisstheten din rommer så mye som ca. 95% av din totale bevissthet? Det betyr at ved å bruke kun viljestyrken på å endre fokus, samarbeider du kun med ca. 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, er tidkrevende og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor uvaner og uheldige mønstre, altså fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi.

Kartleggingssamtalene hos Oliviakliniken er gratis og helt uforpliktende, og gjennomføres på forhånd, telefonen eller på Teams, etter avtale. Samtalen tar ca. 30 min.

Velkommen til en hyggelig prat. Jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha,
i forhold til dine utfordringer, og et mulig hjemmebesøk med terapeut og terapihund. Oliviaklinikken har taushetsplikt, og følger strenge etiske retningslinjer. Vi er medlem av Norges Landsforbund av Homøopraktikere.

Ta kontakt her: Kartleggingssamtale
Stor klem fra Karina Olivia