Ønskes det et spennende foredrag i din forening eller organisasjon?


Driver du en klubb / forening, eller er du medlem i en organisasjon, og ønsker et foredrag for medlemmene?

Temaene kan være mental hygiene, vaner og uvaner, hjernebølger og ugunstige handlingsmønstre, positive og negative triggere, kvinnehelse, selvutvikling, sorgbehandling eller hvordan bli helt kvitt den skadelige røykingen og snusingen.

Stikkordet er hypnoterapi, og hvordan underbevisstheten jobber i det skjulte. Det eksisterer dessverre mye feilinformasjon og skepsis i forhold til hypnoterapi, og dette vil jeg også forklare litt om på et foredrag.

Sannheten er at underbevisstheten fyller så mye som mellom 95 og 98% av din totale bevissthet, og styrer like mye av alt du foretar deg daglig, så det er her de viktige endringene omprogrammeres, altså i ditt ubevisste sinn, via terapi. Hypnoterapi er helt ufarlig, og for å komme til underbevisstheten, vil du først bli veiledet inn i en rolig og behagelig tilstand, og du er hele tiden våken, men kan duppe litt av innimellom. Du er da i transe, og det er akkurat transe du også er i når du leser en bok, ser på en film eller drømmer deg bort til en vakker strand, eller til en fjelltopp.

Å vite litt om hvordan både det bevisste og det ubevisste sinnet jobber, og samarbeider, er god kunnskap, som er til nytte i alle situasjoner i livet. Kunnskap er også som kjent trygghet. Trygghet gir mindre usikkerhet, som igjen gir mindre stress i hodet og i kroppen.

Et litt annerledes foredrag til glede og nytte, for dere som ønsker å utvide kunnskapsbanken og fylle opp innsiktskontoen.

Er det andre temaer dere ønsker dere, så er det også mye annet som er både dagsaktuelt og aktuelt innenfor deres organisasjon, som kan knyttes opp mot hjernens aktivitet, handlingsmønstre, hvordan man tar sine valg og beslutninger, personlighetstype og hvordan man tar inn sine sanseinntrykk o.l. Ta kontakt for en prat om muligheter og ideer, sett opp mot det dere driver med i deres klubb eller forening.

Visse du at underbevisstheten din rommer så mye som ca. 95% av din totale bevissthet? Det betyr at ved å bruke kun viljestyrken på å endre fokus, samarbeider du kun med 2 – 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, er tidkrevende og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor uvaner og uheldige mønstre, altså fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi.

Velkommen til en hyggelig prat! Jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha,
i forhold til et spennende og litt annerledes foredrag. Vi har taushetsplikt, og følger strenge etiske retningslinjer, og er medlem hos Norges Landsforbund av Homøopraktikere.

Ta kontakt her:
Stor klem fra Karina Olivia