Mange sliter med fobi for å kjøre på motorvei, i tuneller eller over broer


Dette er nok mer vanlig enn vi til daglig tenker over, og enkelt å behandle

Mange hverdagslige aktiviteter kan være en belastning, og spesielt der det foreligger angst og fobier for bilkjøring, spesielt over broer, gjennom tuneller og på motorveier. Vi snakker om en type angst, som gir seg utslag i symptomer som stress, høy puls, tankekaos og urasjonelle tanker m.m. Dette skaper unødvendig bekymring, og i noen tilfeller begrenser det vår frihet til å dra dit vi vil, og delta på aktiviteter, sosiale arrangement, utføre jobb o.l.

«Det er en kjent problematikk, at det vi misliker, er bekymret for eller er redde for, blir et ekstra fokus i hverdagen, noe som for mange er en ekstra belastning».

Underbevisstheten vår rommer så mye som ca. 95% av den totale bevisstheten til et menneske. Det betyr at ved å bruke kun viljestyrken på å endre uvaner og fokus, samarbeider du kun med ca. 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, er tidkrevende og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor uvaner og uheldige mønstre, altså fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via hypnoterapi og EFT.

«Å leve med en fobi og frykt / angst, er krevende over tid, og kan føre til at de negative stresshormonene Kortisol, utløses. Kortisol er det farlige stresset vi ønsker å unngå, og da kan hypnoterapi være til stor hjelp for de rette omprogrammeringene av dine mentale utfordringer».

Vi starter alltid med en kartleggingsamtale, som hos Oliviaklinikken er gratis og helt uforpliktende, og gjennomføres på telefonen eller på Teams, etter avtale. Det tar ca. 30 min., og vi kartlegger rotårsaken til dine fobier.

Velkommen til en hyggelig prat. Jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha, i forhold til å kjøre gjennom tuneller, over broer eller på motorvei. Oliviaklinikken har taushetsplikt, og følger strenge etiske retningslinjer. Vi er medlem av Norges Landsforbund av Homøopraktikere.

Ta kontakt her: Kartleggingssamtale
Stor klem fra Karina Olivia