Studentrabatt


Oliviaklinikken tilbyr rabatt til deg som er student eller lærling

Er du student og i behov av behandling eller samtaleveiledning? Eller ønsker du å følge vårt kurs i forhold til å slutte å røyke eller å snuse? Hos Oliviaklinikken får du som er student eller lærling 20% rabatt på all behandling, på våre kurs og samtaleveiledninger. Send over ditt studentbevis fra skolen du går på, eller fra kommunen / fylkeskommunen, så er du i gang.

Oliviaklinikken tilbyr flere gode behandlinger for å hjelpe deg som er student / lærling, uansett om du er ungdom eller voksen.

Hos oss får du hjelp med å håndtere for eksempel ensomhet, sorg, stress, røykeslutt eller andre ting du som du strever med i hverdagen. Det kan selvfølgelig også være det å slippe nerver før en eksamen, det å klare å holde en presentasjon eller et foredrag, eller å bli mer fokusert på studiet ditt.

Mange unge og studenter sliter med blant annet mye hodepine og migrene, som mulig skyldes stress, og som blir strevsom i en allerede travel hverdag med mye forventningspress.

Visse du at underbevisstheten din rommer så mye som ca. 95% av din totale bevissthet? Det betyr at ved å bruke kun viljestyrken på å endre fokus, samarbeider du kun med ca. 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, er tidkrevende og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor uvaner og uheldige mønstre, altså fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi.

Kartleggingssamtalene hos Oliviakliniken er helt kostnadsfrie, og gjennomføres på telefonen eller på Teams, etter avtale.

Velkommen til en hyggelig prat, og jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha,
i forhold til dine utfordringer. Vi har taushetsplikt, og følger strenge etiske retningslinjer. Ønsker du å ha med deg en person som du stoler på, på kartleggingssamtalen, er det helt i orden.

Ta kontakt her: Kartleggingssamtale
Stor klem fra Karina Olivia