Personifiserte hypnolydfiler, til deg som ikke føler at du trenger en dypere behandling


Bestill en uforpliktende kartleggingstime hos oss, som inkluderer en personifisert lydfil, med eller uten behagelig bakgrunnsmusikk

Er du en av de som har en fobi du ønsker å kvitte deg med, eller «bagasje» som innebefatter lettere uvaner eller at du trenger noe å «roe deg ned med»? Noe du gruer deg til? Da er en personifisert hypnolydfil helt perfekt til dette formål.

Typiske temaer som egner seg godt til en personifisert hypnolydfil, etter god kartlegging, kan være flyskrekk, tannlegeskrekk, neglbiting, hudplukking, lettere rykninger i ansiktet eller i kroppen (mer uvane enn tics), snorking, eksamensnerver, å holde en tale o.l.

Vi er alle i forskjellig økonomisk situasjon, og for deg som enten ikke har mulighet, eller ikke føler du trenger en dypere behandling for lettere utfordringer, hjelper Oliviaklinikken deg med en god kartlegging, enten på Teams, eller på telefonen. Du betaler kun for en eller flere personifiserte lydfiler ut fra ditt behov, og du vil få en god tilbakemelding på hva vi evt. anbefaler en dypere behandling av (hypnoterapi og EFT), evt. en ytterligere personlig oppfølging. Lydfilen hører du på daglig, i minst 1 uke, eller til du merker en positiv endring av opprinnelig utfordring. Det er viktig at du får ro og hvile når du lytter til lydfilen, slik at kroppen får den avslapningen den trenger, til å ta i mot terapeutens informasjon, og forslag til endringer.

«En personifisert hypnolydfil, er med på å endre lite hensiktsmessig mønstre, til positive mønstre, og endre fastlåste tankesett, som kan utgjøre store forskjeller, i ditt daglige liv. Hør på filen der du har mulighet til å lukke øynene dine og lene deg godt tilbake».

Dette er en helt nydelig og meget konstruktiv måte å jobbe med selvutvikling på, både på det bevisste plan og det ubevisste plan. Vi er først igjennom en god kartlegging og evt. en samtaleveiledning, så får du slappe godt av og bare nyte terapien via lydfilen som blir sendt deg på mail, i etterkant av samtalen. Alt gjøres online gjennom Teams (alternativt telefon), og du trenger ikke å forlate huset.

Visse du at underbevisstheten din rommer så mye som ca. 95% av din totale bevissthet? Det betyr at ved å bruke viljestyrken og din våkne bevissthet på å bli kvitt vaner, uvaner, vonde følelser og uheldige fastlåste mønstre, samarbeider du kun med ca. 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige, gode og bærekraftige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi.

«Å lytte til en personifisert hypnolydfil tar ca. mellom 30 og 50 minutter, alt avhengig av ditt behov og dine utfordringer, og om du trenger litt ekstra tid til å komme deg ordentlig inn i en god avslapning, før selve behandlingen begynner (dette kartlegges via kartleggingssamtalen i forkant). Perfekt som forberedelse til å holde et foredrag eller en tale, før en eksamen, før en begravelse eller et jobbintervju, for å nevne noe».

Send inn din henvendelse og / eller spørsmål her: Kontaktskjema
Pris: Kr. 1000,- for 1 stk. personifisert lydfil eller kr. 1500,- for 2 stk.
Da er kartleggingssamtalen i forkant inkludert. Alle opplysninger blir behandler konfidensielt.

Velkommen til Oliviaklinikken, jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha i forhold til personifiserte hypnolydfiler.
Stor klem fra Karina Olivia 🙂