Vektreduksjon – Les Kristins historie om hvordan hun gikk ned i vekt med hypnoterapi


Det store gjennombruddet – livsstilsendring

Overvekt og fedme handler ofte om mye mer enn bare spisevaner, uvaner og vektøkning. Hos Oliviaklinikken bistår terapeuten deg gjennom denne krevende fasen i livet, for en varig og bærekraftig livsstilsendring. I enkelte tilfeller er det slik at pasienten ikke får gjennomgå en viktig operasjon for eksempel, før pasienten tar av seg en del kilo, eller at man ikke får personforsikring når man er svært overvektig. Dette er alvorlige ting, i tillegg til selve helserisikoen, og noe Oliviaklinikken kan hjelpe deg med. Programmet / kurset Vektreduksjon omfatter hypnosesjoner innenfor vektreduksjon, vektkontroll og ernæring, og det hele starter med en oppstartssamtale og god kartlegging rundt dine spise- og drikkevaner, uvaner, mål og delmål.

Les Kristins historie lengre ned i artikkelen, om hvordan hun kom i gang med kurset, hva dette har gitt henne av opplevelser, erfaringer og verdier underveis i programmet, og veien hennes videre for å oppnå sitt mål 100%. Det blir gitt oppgaver underveis i kurset, og Kristin sier også litt om dette i artikkelen.
Kos deg med denne skjønne historien – en historie fra hjertet.

Dette er en helt nydelig og meget konstruktiv måte å jobbe med vektreduksjon og selvutvikling på, både på det bevisste plan og det ubevisste plan. Vi er først igjennom en aktiv arbeidsfase, så får du slappe godt av og bare nyte terapien til slutt. Alt gjøres online gjennom Teams, og du trenger ikke å forlate huset. Antall samtaler og behandlinger det er behov for, vil vi sammen komme frem til på det første møtet, men i utgangspunktet er dette et 6 ukers program.

Visse du at underbevisstheten din rommer så mye som ca. 95% av din totale bevissthet? Det betyr at ved å bruke viljestyrken på å bli kvitt vaner, uvaner, vonde følelser og uheldige fastlåste mønstre som økt vekt, samarbeider du kun med ca. 5% av sinnet ditt, og endringer ved kun å bruke viljestyrken, vil ta lang tid i de fleste tilfeller, og ofte faller man tilbake i de gamle mønstrene igjen etter en periode. Så de varige, gode og bærekraftige endringene, gjøres i underbevisstheten, hvor fastlåste nevrologiske koblinger, løses helt opp, og så dannes det nye sunne koblinger / mønstre, via terapi.

«Som så mange andre med for mange kilo, har jeg prøvd å gå ned i vekt med de fleste tenkelige metoder som finnes der ute, og jeg har stort sett lykkes med å gå ned mange kilo hver gang. Utfordringen har vært å ikke gå opp i vekt igjen, og det er der nøkkelen til suksess har manglet. Kiloene har sakte men sikkert smøget seg tilbake. Å gå ned i vekt ved hjelp av hypnoterapi med Karina, har vært en helt annen reise og opplevelse. Denne reisen / programmet har foregått over 6 uker, der vi snakket sammen, og jeg fikk behandling en gang pr. uke. Hver sesjon har blitt avsluttet med hypnose, eller hypnoterapi. Vi har sammen laget kortsiktige og langsiktige mål, altså mål og delmål. Dette har fått meg til å reflektere på en annen måte en tidligere, og hjemmeoppgavene mellom hvert møte har gitt meg en enorm mestringsfølelse, hvor det er enkelt å følge med på utviklingen, for å tidfeste og kartlegge alle måloppnåelsene.

Totalt gikk jeg ned 5 kg. gjennom vektreduksjonsprogrammet. Etter disse 6 ukene har jeg en helt annen ro i forhold til å klare å fortsette å gå ned i vekt, da jeg har mange kilo igjen som skal av, for å nå mitt mål. Tidligere hadde jeg fokus på alt jeg skulle spise når jeg var ferdig med slankekurene, men tankene og fokuset er helt annerledes nå. Under denne behandlingen og prosessen, er fokuset å nå inn til det ubevisste sinnet, for en omprogrammering, slik at det blir opprettet nye handlingsmønstre hvor underbevisstheten lærer hva som er bra for kroppen min og ikke, med tilhørende fordeler og ulemper. Det gamle ubrukelige mønsteret ved å overspise og spise usunt forsvinner. Gjennom prosessen har jeg også lyttet til lydfilene Karina har lest inn og sendt meg, etter behandlingene, noe som er fine virkemidler med tanke på gjentakelser for det ubevisste sinnet.

Denne reisen mot et lettere og bedre liv har nettop startet for min del. Jeg skal ned menge flere kilo, og jeg vet at jeg denne gangen ikke vil legge på meg igjen, slik som tidligere. Jeg anbefaler Karinas og Oliviaklinikkens hypnoseprogram, som leder deg gjennom med en stødig og trygg hånd på veien, du vil ikke angre».
~ Med vennlig hilsen Kristin

Send inn din henvendelse her: Kontaktskjema Alle opplysninger blir behandler konfidensielt. Velkommen til Oliviaklinikken, og jeg håper å høre fra deg i forhold til spørsmål du eventuelt måtte ha.
Stor klem fra Karina Olivia 🙂